aita-header

facebook twitter youtube linkedin
You are here: Home
Friday, 18 Apr 2014

AITA mbështet me sponsorizim zhvillimin e konferencës “INFORMATION SYSTEMS AND TECHNOLOGY INNOVATIONS: THEIR APPLICATION IN ECONOMY”

E-mail Print

7.06.2012. AITA mbështet me sponsorizim zhvillimin e konferencës “INFORMATION SYSTEMS AND TECHNOLOGY INNOVATIONS: THEIR APPLICATION IN ECONOMY”. E organizuar  për të tretin vit radhazi, nga Departamenti i Matematikës, Statistikës dhe Informatikës së Zbatuar (Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës), në datat në 8-9 Qershor në Tiranë, konferenca synon të bashkojë e krijojë një platformë diskutimi për kërkues shkencorë e praktikues nga industria dhe akademia për të prezantuar rezultate të reja kërkimi dhe për të shkëmbyer ide dhe eksperienca mbi inovacionet në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit dhe aspekte aplikative të tyre në ekonomi.
Departamenti i Matematikës, Statistikës dhe Informatikës së Zbatuar (Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, anëtari i parë i asocuar nga fusha akademike në AITA) organizojnë këtë konferencë në bashkëpunim me Universitetin për Biznes dhe Teknologji (Kosovë) nën kujdesin e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë.

 

Programi i plotë i konferencës

AITA Members CatalogueDOWNLOAD NOW
the AITA Members Catalogue in pdf format

Libri i Nderit

foto1

Member In

iktnorge
123

AITA Newsletter

Name:
Email:

AITA Video Events

AITA - Office Location

Get in touch with us

Have a general question or comment?
Call or email us:

Phone: +355 40 47 9001-2
Email: aita@aita-al.org

Fill out our  Online Contact Form
 • logot-aita
 • redcloud
 • itbm
 • ikub
 • mi
 • easypay
 • bilanc
 • dm
 • konsort
 • comarch
 • icteducation
 • epoint
 • BNTELE
 • iseti
 • asseco
 • tetra
 • semos
 • ccs
 • ALFA
 • CACTUS
 • f5
 • FACILIZATION
 • fbs
 • login
 • printec
 • sinteza
 • tcn
 • epict
 • fastech
 • ikubinfosoft
 • abp
 • uv
 • uamd
 • mb
 • inet
 • intracom
 • bitalbania
 • fff
 • ekonet
 • fnsh
 • jupiter
 • progress
 • mpay
 • verso
 • rrota