aita-header

facebook twitter youtube linkedin
You are here: Home
Wednesday, 23 Apr 2014
 • Aita-banner2
 • Mbledhja e Asamblese
 • Olimpiada Kombëtare e Informatikëa
 • Tryeze e rumbullaket - AIDA
 • Tryeze e rrumbullaket - prokurimet publike
 • akt6
 • akt7

Vrojtim i AITA për kompanitë e sektorit të Teknologjisë së Informacionit në Shqipëri

E-mail Print

03.12.2012. AITA publikon rezultatet e vrojtimit të parë për kompanitë e sektorit të Teknologjisë së Informacionit në Shqipëri, zhvilluar në periudhën Prill – Shtator 2012.


Konceptuar në formën e një censusi, vrojtimi sjell të dhëna mbi numrin e kompanive, formën e tyre ligjore, vitet në aktivitet, strukturën e pronësisë, strukturën sipas kombësisë së pronarëve, pjesëmarrjen në grupe më të mëdha biznesi, zyrat dhe degët, kontrollin e manaxhimit, madhësinë e kompanisë, strukturën e organizatës dhe manaxhimit, mbulimin e tregut vendas, hyrjen në tregje të huaja, partneritetet me kompani të huaja, profilin e shërbimeve, klientët dhe çështjet që i shqetësojnë kompanitë në sektor.

AITA Partners

dep usaid
crimson STIK
usa1 1234
 giz

Calendar Events

<<  April 2014  >>
 Mo  Tu  We  Th  Fr  Sa  Su 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

AITA Members CatalogueDOWNLOAD NOW
the AITA Members Catalogue in pdf format

Libri i Nderit

foto1

Member In

iktnorge
123

AITA Newsletter

Name:
Email:

AITA Video Events

AITA - Office Location

Get in touch with us

Have a general question or comment?
Call or email us:

Phone: +355 40 47 9001-2
Email: aita@aita-al.org

Fill out our  Online Contact Form
 • logot-aita
 • redcloud
 • itbm
 • ikub
 • mi
 • easypay
 • bilanc
 • dm
 • konsort
 • comarch
 • icteducation
 • epoint
 • BNTELE
 • iseti
 • asseco
 • tetra
 • semos
 • ccs
 • ALFA
 • CACTUS
 • f5
 • FACILIZATION
 • fbs
 • login
 • printec
 • sinteza
 • tcn
 • epict
 • fastech
 • ikubinfosoft
 • abp
 • uv
 • uamd
 • mb
 • inet
 • intracom
 • bitalbania
 • fff
 • ekonet
 • fnsh
 • jupiter
 • progress
 • mpay
 • verso
 • rrota