aita-header

facebook twitter youtube linkedin
You are here: Home
Friday, 18 Apr 2014
 • Aita-banner2
 • Mbledhja e Asamblese
 • Olimpiada Kombëtare e Informatikëa
 • Tryeze e rumbullaket - AIDA
 • Tryeze e rrumbullaket - prokurimet publike
 • akt6
 • akt7

Vizitë Studimore në Kolegjin Universitar Gjovik, Norvegji, Tetor 2012

E-mail Print


22.10.2012. AITA morri pjesë në një vizitë studimore në Norvegji, pranë Kolegjit Universitar Gjovik (http://english.hig.no/). Vizita e partnerëve në projekt kishte për qëllim çuarjen përpara të projektit “Academic Exchange for Progress”, HERD/ICT - AEP, 2010 - 2014.


‘AEP’ zhvillohet si një bashkëpunim i ngushtë i industrisë dhe akademisë TIK. Qëllimi kryesor i projektit ‘AEP’ është këmbimi i eksperiencave akademike dhe industriale TIK mes Norvegjisë dhe vendeve MAK (Macedonia-Albania-Kosovo) si dhe ngritja profesionale e stafeve në vëndet MAK.  

Inaugurimi i ProTIK - Fjala përshëndetëse e Kryetarit të Bordit të AITA

E-mail Print


12.10.2012. Inaugurimi i Qendrës ProTIK, në praninë e aktorëve të rëndësishëm që mundësuan krijimin e saj, e kthen datën 10 Tetor 2012 në një ditë të shënuar për sektorin TIK në Shqipëri.
 

Në emër të AITA fjalën përshëndetëse e mbajti Kryetari i Bordit, Z. Dritan Mezini: 

"Në emër të Shoqatës së Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit të Shqipërisë (AITA), përfaqësuesja kryesore e biznesit privat të Teknologjisë së Informacionit dhe së fundmi dhe të Komunikimit, i uroj Qendrës Burimore të TIK (ProTIK) mirëseardhjen në familjen e aktorëve kryesorë të industrisë sonë në Shqiperi.

AITA Partners

dep usaid
crimson STIK
usa1 1234
 giz

Calendar Events

<<  April 2014  >>
 Mo  Tu  We  Th  Fr  Sa  Su 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

AITA Members CatalogueDOWNLOAD NOW
the AITA Members Catalogue in pdf format

Libri i Nderit

foto1

Member In

iktnorge
123

AITA Newsletter

Name:
Email:

AITA Video Events

AITA - Office Location

Get in touch with us

Have a general question or comment?
Call or email us:

Phone: +355 40 47 9001-2
Email: aita@aita-al.org

Fill out our  Online Contact Form
 • logot-aita
 • redcloud
 • itbm
 • ikub
 • mi
 • easypay
 • bilanc
 • dm
 • konsort
 • comarch
 • icteducation
 • epoint
 • BNTELE
 • iseti
 • asseco
 • tetra
 • semos
 • ccs
 • ALFA
 • CACTUS
 • f5
 • FACILIZATION
 • fbs
 • login
 • printec
 • sinteza
 • tcn
 • epict
 • fastech
 • ikubinfosoft
 • abp
 • uv
 • uamd
 • mb
 • inet
 • intracom
 • bitalbania
 • fff
 • ekonet
 • fnsh
 • jupiter
 • progress
 • mpay
 • verso
 • rrota